Guidelines and how-to for posting an Individual Review

Vinnie

Putting on skis
Skier
Joined
Feb 11, 2016
Posts
95
Can someone point me to a post on guidelines and how-to’s for posting an Individual Review in the Review section?

Thx
 

Tricia

The Velvet Hammer
Admin
Pugski Ski Tester
Joined
Nov 1, 2015
Posts
14,088
Location
Tahoe
Sorry, I just saw this.
I'll put something together and post it up within the next day.
 

Juanito

Booting up
Skier
Joined
Sep 10, 2017
Posts
12
Location
Park City, UT
I also would like to see some guidelines, including tips for including photos. I know this takes time, so appreciate your efforts.
 

WxGuy

You are what you ski.
Skier
Joined
Apr 6, 2019
Posts
8
Location
North coast, Gulf of Alaska
Can someone please help me with this



Problems inserting google drive figures in post

MY REFERENCE SHORT HAND
URL_1:
https://www.cruisin.me/images/social/opengraph/cruisin-xf-logo-full-og.png

URL_2:
https://drive.google.com/open?id=1NwNGaVzGJYlDDcAmWcu8m2V5Jrf5FBo5

—————————————————————————————————————————

BB CODE SNIPPET RENDERED BY PUGSKI PREVIEW:

when I preview: [IMG]https://www.cruisin.me/images/social/opengraph/cruisin-xf-logo-full-og.png[/IMG]
This is [I]italic[/I] text.

I get the expected figure followed by: This is italic text.

when I preview: [IMG]https://drive.google.com/open?id=1NwNGaVzGJYlDDcAmWcu8m2V5Jrf5FBo5[/IMG]
This is [B]bold[/B] text.

I get NO figure, followed by: This is bold text.
(It acts like there is something wrong with URL_2)


—————————————————————————————————————————————
BROWSER TEST for URL COMPETENCE

I can enter just URL_1 on the browser line (Chrome) and get the figure I expect
I can enter just URL_2 on the browser line and get the figure that I expect, so URL_2 is not corrupted

——————————————————————————————————————————————
DENOUEMENT
It seems like BB does not like a character in URL_2, or perhaps doesn’t like the lack of an extension. Can you help me here, PLZ?

THX WxGuy

 

Tricia

The Velvet Hammer
Admin
Pugski Ski Tester
Joined
Nov 1, 2015
Posts
14,088
Location
Tahoe
Can someone please help me with this



Problems inserting google drive figures in post

MY REFERENCE SHORT HAND
URL_1:
https://www.cruisin.me/images/social/opengraph/cruisin-xf-logo-full-og.png

URL_2:
https://drive.google.com/open?id=1NwNGaVzGJYlDDcAmWcu8m2V5Jrf5FBo5

—————————————————————————————————————————

BB CODE SNIPPET RENDERED BY PUGSKI PREVIEW:

when I preview: [IMG]https://www.cruisin.me/images/social/opengraph/cruisin-xf-logo-full-og.png[/IMG]
This is [I]italic[/I] text.

I get the expected figure followed by: This is italic text.

when I preview: [IMG]https://drive.google.com/open?id=1NwNGaVzGJYlDDcAmWcu8m2V5Jrf5FBo5[/IMG]
This is [B]bold[/B] text.

I get NO figure, followed by: This is bold text.
(It acts like there is something wrong with URL_2)


—————————————————————————————————————————————
BROWSER TEST for URL COMPETENCE

I can enter just URL_1 on the browser line (Chrome) and get the figure I expect
I can enter just URL_2 on the browser line and get the figure that I expect, so URL_2 is not corrupted

——————————————————————————————————————————————
DENOUEMENT
It seems like BB does not like a character in URL_2, or perhaps doesn’t like the lack of an extension. Can you help me here, PLZ?

THX WxGuy

Most of the time if your images don't show up, its because of your privacy settings on Google Drive.
I'll ping @Dwight to see if he has a better idea.
 

Dwight

Practitioner of skiing, solid and liquid
Admin
Moderator
Joined
Dec 13, 2015
Posts
3,814
Location
Central Wisconsin
Google drive does not play well with sharing. But you do need to make the photos public.
 
Top